Ta lastebilens interiør fra dølt til rått i løpet av kort tid med nytt tilbehør!

Som ivrige lastebilentusiaster er vi godt klar over hvilken effekt interiøret kan ha for arbeidsdagen til deg som kjører lastebil. Vi ønsker derfor å kunne tilby produkter som bidrar til å løfte interiøret i lastebilen. Når kabinen i lastebilen blir arbeidsplassen er det klart at du har lyst til å kunne innrede denne etter eget ønske og da er det jo bra at det finnes mange valgalternativer innen tilbehør til interiøret i lastebilen.

Stoff og tekstiler 

Med tilbehør som gardiner, gulvmatter og nye dørtrekk kan du enkelt løfte interiøret i lastebilen. Hos oss finner du både heldekkende gulv og gulvmatter i mange stilige design og materialer. Velg blant design som slett, slett med søm, slett med brodert logo, slett med brodert logo og lys, slett med 3D logo og lys, slett med 3D logo under stoff og lys. Videre finner du også mange ulike materialer som bussplys, cassablamca, Skay eller Torero. 

Bakskapplate 

Ettersom bakplaten i lastebilen er noe som tar stor pris gir det også mening å piffe den opp litt ekstra. Dette kan gjøres på mange måter, med lys, uten, knappstoppet, slett, mykt materiale, skinn, rødt, brunt – mulighetene er mange! Ettersom det produseres bakskapplate for de ulike lastebilmerkene vil du også kunne få kule bakskapplater med logoen til kjøretøyet. Eller kanskje vil du sette et mer personlig preg på det med et slagord som pryder veggen?

Fete lys 

Det er mange måter du kan oppgradere interiøret med nye lys. For å nevne noen måter  kan du sette opp LED-lys, melonlys, inngangslys og logo-lys. Blant lys og pærer finnes det også flere alternativer for hva slags farge du skal ha. RGB, rødt, blått, hvitt, gult? Du kan til og med finne lys til å sette under lufrenseren. 

Frontkapper 

Så der sitter du i lastebilen og ser utover veien. Da er det jo også fint å pryde den øvre vinduskarmen med noen frontkapper. Disse skaper også en hyggelig stemning ut mot kvelden, med lys som i tillegg Her også finnes det mange valgalternativer – alt fra med frynser, uten frynser, ulike lengder på frynsene til frontkapper med ulike mønstre. Og selvfølgelig kan du også finne frontkapper i mange forskjellige materialer! 

Lyd

Med så mange timer som tilbringes på veien er det klart at et skikkelig lyssystem burde være på plass. Som sjåfør er det ikke alltid stort du får gjort annet enn å høre på radio, musikk, podcasts eller lydbok. Da blir det fort ekstra kjipt om selve lyden er dårlig. 

Når man velger et lydsystem for en lastebil er det viktig å vurdere kvaliteten på lyden. En god lydopplevelse krever en god lydkilde, så det er viktig å velge lydutstyr med høy kvalitet. For at lydanlegget skal kunne yte sitt beste har du kanskje også behov for en ny forsterker eller er det kanskje like så greit å bare få på plass et helt nytt stereoanlegg? 

Brytere

Okei, vi har nå dekket gulvet, vinduene, bakplaten, gardiner og diverse annet tilbehør, men har du tenkt over at du kan endre på knappene dine? Det stemmer. De ulike lastebilmerkene har også ulike varianter for knappene på dashbordet tilgjengelig. Med morsomme ikoner og lydeffekter på knappene blir trangen til å trykke dem inn enda sterkere si! Neida, joda, litt så. 

Gulvmatter

Glem de kjedelige gummimattene som ikke gjør annet enn å sørge for at det ikke oppstår for mye skitt innvendig. Med skikkelige gulvmatter utformet for å passe til din lastebil, med stoff og materialer av høy kvalitet kan du pryde lastebilens gulv, sette ditt personlige preg på lastebilen. 

Når det kommer til interiør og tilbehør til en lastebil finnes det mye å velge mellom. Selv små endringer kan skape store forskjeller, men hvis du ønsker å gjøre en mer total oppgradering av lastebilen kan du også henvende deg til oss! Vi både selger enkeltprodukter av tilbehør til lastebil og utfører make-overs. Sjekk ut flere nice produkter i vår nettbutikk her!