kr1,115.00kr2,200.00 Inc. Tax

Strands Lighting Divisions bestselgende lampe gjennom tidene. IZE LED-serien har fullstendig revolusjonert markedet og består av både rektangulære og runde lamper med klare tonede, mørke eller fargede linser som tilbyr ulike funksjoner for ulike behov.

Mer nyskapende, mer iøynefallende, mer deg. IZE LED-serien kombinerer stil og funksjon for å gi deg et utseende du alltid har ønsket deg, men aldri visste eksisterte. Klar til å gjøre en stilig entré og etterlate et inntrykk som reflekterer deg.

Fullpakket med kraft og toppmoderne funksjoner, fanger IZE LED oppmerksomhet fra alle vinkler og tilpasser seg uanstrengt til forskjellige kjøretøy. Den er fullt E-godkjent, installasjonen er enkel, og kvaliteten forblir høy uavhengig av år eller kjørelengde.

IZE LED-er er lastet med en rik, dyp og kraftig glød, designet for å skille seg ut på veien. Gløden skaper en hel solnedgang bak deg og fullfører kjøretøyet ditt på en måte som ganske enkelt er deg. Et opplagt valg for de som ønsker å leve ut sin lidenskap.